Printscreen
Nina Radulovic

Atraktivna voditeljka Nina Radulović otkrila je sa kakvim se sve nelagodnostima suočila kada je saznala da je pozitivna na koronavirus.

– Tog 9. jula, kada su mi rekli da ostajem u bolnici, rekli su mi da se na snimku pluća vide bele, mlečne, staklaste promene. Ja od šoka nisam znala šta to znači. Pošto mi i dalje nije stigao pozitivan nalaz brisa, lekari su mi rekli da će me lečiti kao kovid pacijenta, bez obzira na bris – izjavila je Nina Radulović u emisiji “RTS Ordinacija” i dodala:

– Malo sam osećala da grlo nije u redu, neki čudan osećaj sam imala u respiratornom traktu, ali nisam tome pridavala značaj. Još smo pre toga išli na bazen sa decom, bili u velikom društvu, jeli za istim stolom, nismo poštovali mere. Nedelju dana pre hospitalizacije imala sam dobre rezultate, dobar rendgen, poslali su me kući, dali hemomicin, ja sam to ispila, ali mi je bilo sve lošije.

Osim toga, Nina je otkrila da u početku nije imala problem sa čulom mirisa (to se javilo kasnije), ni kratak dah, “ali se stanje pogoršalo za 48 sati…”

– Imala sam takav osećaj težine kao da mi je slon legao na grudni koš, svaka koščica je bolela. Imala sam dva pozitivna testa, šest nedelja sam čekala negativan test i šest nedelja bila bez čula mirisa – izjavila je voditeljka.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime