Vesti
Miloš Ninković

Posle četiri meseca, u šampionatu Australije zakotrljalaa se lopta. Čast da prvi krenu u nastavku imali su fudbaleri Sidneja i Velingtona.

Ukratko, šampion je pregrmeo prvu prepreku ka odbrani trona – 3:1 (0:0), a Miloš Ninković kumovao je slavlju asistencijom kod drugog gola domaćih. Junak je bio Trent Buhadžar, dvostruki strerlac.

Svi golovi viđeni su u drugom poluvremenu, a pristalice domaćih strahovale se za bodove protiv trećeplasiranog tima sve do finiša susreta.

Nije bilo lako Ninkoviću i društvu, posebno ako se ima u vidu da su gosti stigli do vođstva. U 66. minutu, Piskopo je pogodio sa penala. Sa iste distance, odnosno iz iste pozicije, samo na drugoj strani terena, uzvratio je Le Fondre, deset minuta kasnije. Bod je “bio u džepu” (1:1).

Dva minuta pre isteka vremena na scenu je stupio Trent Buhadžar. U tri minuta dva puta je zatresao mrežu Velingtona i doneo Sidneju prve bodove u nastavku. Za prvi pogodak, koji je najavio pobedu, Buhadžar je iskoristio asistenciju srpskog fudbalera Miloša Ninkovića.
Meč je organizovan bez prisustva publike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here