Promo
Indira Levak

Pevačica Indira Levak je zbog sprečenosti da se bavi muzikom usled pandemije rešila da zasuče rukave i obezbedi sebi prihode, te je zajedno sa suprugom krenula da širi svoje profesionalne horizonte.

Indira Levak se već neko vreme pored pevanja bavi različitim biznisima, te pored toga što je sa suprugom Mioslavom investirala u apartamane u Istri, krenula je da se bavi proizvodnjom nameštaja, a planira i da otvori bar na plaži.

– Od muzike ne odustajem, to je moj život, ali naravno da radim i druge stvari. Moj preduzetnički duh ne miruje, aktivna sam paralelno na više frontova. U Fažani suprug i ja imamo apartmane koje trenutno pripremamo za sezonu. Bavim se enterijerima, dizajniranjem, te proizvodnjom nameštaja. Stalno imam i nove ideje kako osvežiti prostore – istakla je pevačica za “Večernji list” te dodala:

– Mirek i ja sve radimo zajedno i stalno nam padaju na pamet nove ideje. U Istru smo zaljubljeni pa smo već investirali u apartmane u Fažani, a sada razmišljamo o novoj investiciji u plažni bar. Tražimo idealnu lokaciju na potezu od Fažane do Pule i već smo dobili neke zanimljive ponude. Meni je u krvi razveseljavati ljude pa tako znam da će naš bar imati najbolji program za posetioce. Kao poduzetnica znam da se nikada ne treba fokusirati samo u jednom smeru poslovanja. Već godinama Miro i ja ulažemo u našu proizvodnju sprava za vežbanje i nameštaj “Indira Levak Dizajn”. Ali moram priznati da je muzika moj život i uvek će biti na prvom mestu. No u ovoj situaciji u kojoj se svet našao potvrdilo se da moramo biti svestrani, okretni i prilagodljivi. Nama je upravo sve to i omogućilo da i dalje radimo i stvaramo. Rekla sam: “Ok, ne mogu trenutno održavati koncerte, ali mogu puno toga raditi”. Od sedenja kod kuće nema ništa. To nije bila opcija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here