ATP trka se nastavlja pa su turniri na Rolan Garosu, uz Vimbldon i Olimpijske igre teniserima u prvom planu narednih meseci. Ali, kada je reč o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, porodica, mir i priroda svakako imaju prednost.

Tako je najbolji teniser sveta svoj porodični mir pronašao na srpskoj planini Rtanj.

Novak je iskoristio vreme da se odmori i napuni energije nakon Serbia Opena, a sada ga očekuju nastupi na Mastersu u Rimu, zatim ponovo u Beogradu, a onda sledi jedan od najbitnijih zadataka za srpskog asa – Rolan Garos.

– Veliki Petak na Velikom Rtnju. Simbolično i snažno. Rtanj je planina koja je puna misterija ali i izuzetno jake energije. Rtanj je mnogo bitan za naš narod. Što se više duhovno uzdižemo, to će nam se tajne Rtnja više ukazivati. Simbolično, penjanje na vrh planine predstavlja brojne mentalne i fizičke izazove. Kada se čovek popne na vrh, zadovoljan je i ponosan. Međutim,jedino kada se zastane,uživa i ceni čitavo putovanje do vrha, onda i to “osvajanje” vrha ima više smisla i ispunjavajuće dejstvo na čoveka – napisao je Novak na Instagramu.

 

Porodica posle uspona na Rtanj, proslavil je Vaskrs. Đoković je tako čestitao svima praznik porodičnom fotogorafijom na kojoj je supruga Jelena, sin Stefan i ćerka Tara. Svi zajedno se u radosti kucaju jajima i proslavljaju najradosniji hrišćanski praznik.

Đoković je učestvovao na turniru u Beogradu, a zatim je objavio da se neće takmičiti u Madridu.

Mnogi očekuju njegov povratak u Rimu, a svakako ćemo ga gledati na još jednom takmičenju na beogradskoj šljaci koje se odvija tik pred Rolan Garos.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime