Najbolji teniser sveta Novak Đoković sa porodicom provodi dane samoizolacije, a na društvenim mrežama je objavio kako izgledaju momenti sa suprugom Jelenom i decom Tarom i Stefanom.

On je objavio i molitvu sa Ostroga, koja dovoljno govori o aktuelnom trenutku borbe protiv korona virusa.

– Molitva sa Ostroga: Da bismo dobili nešto što nikada nismo imali, moramo učiniti nešto što nikada nismo učinili. Kada nam Bog uzima nešto što ne možemo shvatiti, on nas ne kažnjava, već nam otvara ruke da primimo nešto još bolje. Božja Volja nas nikada neće odvesti negde gde nas Božja Milost neće zaštiti. Bože, uđi u moju kuću i oduzmi sve moje brige i bolesti, leči i bdij nadamnom i mojom porodicom, u božje ime. Amin.

Pored toga, on je u još jednoj objavi objavio lekare koji drže važnu poruku. Ko ostane kući, heroj je pravi, mnogo manje posla svima nama pravi.

Na kraju saopštenja, Novak je posebnu poruku zahvalnosti uputio Kini, zemlji koja je neprocenjivo pomogla Srbiji, a u kojoj je najvoljeniji teniser i redovan osvajač turnira u Pekingu i Šangaju.

– Velika zahvalnost svim zemljama koje se uzajamno pomažu u ovim teškim trenucima. Republika Kina koja je veliku muku pretrpela u borbi sa virusom, šalje nesebično svoju pomoć Srbiji, kroz svoje medicinske stručnjake i opremu koja će mnogo značiti!

 

 

View this post on Instagram

🇷🇸❤️ #stayhome

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime