EPA/Vassil Donev
Edi Rama i Hašim Tači (Foto: Arhiva)

Nebojša Radmanović rekao je da je priča o non-pejperu na štetu Srbije i da se sakriva činjenica da se njime želi stvoriti “Velika Albanija”.

– Nije isključeno da ovaj dokument potiče iz albanske kuhinje, koja predviđa prekrajanje granica na području zapadnog Balkana – kaže zamenik predsedavajućeg Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH, Nebojša Radmanović .

Komentarišući trenutnu situaciju oko non-pejpera, koji je poslednjih dana podigao puno prašine u regionalnoj javnosti, istakao je da je albanski premijer Edi Rama jedini priznao da je video dokument, za razliku od ostalih državnika iz region.

– Samo jedan čovek je rekao da je to video. Čini se da smo to zaboravili. Dakle, reč je o premijeru Albanije Ediju Rami, koji ima izbore 25. aprila, čiji je programski cilj velika Albanija. Nema sumnje da non-paper je stvoren u albanskoj kuhinji uz podršku nekih obaveštajnih struktura – rekao je Radmanović.

On dodaje da prema tom papiru jedino dobija Albanija, te da se ova prilika koristi za napade na Srbiju i Republiku Srpsku.

Radmanović kaže da je po tim kartama napravljena “Velika Albanija”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here