Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Ivana Sotirov i Miloš Milanović svečano otvaraju ekspozituru Banke Poštanske štedionice

U četvrtak, 24. septembra počela je sa radom ekspozitura Banke Poštanske štedionice na zlatiborskoj promenadi u objektu Odmarališta Dunav osiguranja.

Ekspozitura je otvorena u samom centru Zlatibora u prostoru tradicionalnog poslovnog partnera i prijatelja kompanije Dunav osiguranje, rekla je Ivana Sotirov iz Banke Poštanska štedionica.

Dodala je da je ovo jedan u nizu zajedničkih poslovnih poduhvata dve državne finansijske organizacije.
Ekspozitura na zlatiborskoj promenadi je 187 ekspozitura u mreži Banke Poštanska štedionica.

– Banka Poštanska štedionica je najveća domaća banka u 100 procentnom državnom vlasništvu, a sledeće godine proslaviće 100 godina uspešnog rada. Danas smo banka koja je prema veličini poslovne mreže i sa 2.000 zaposlenih u samom vrhu bankarskog sektora Srbije – rekla je ona i dodala da banka ima i dve mobilne ekpoziture po čemu je jedinstvena u Srbiji.

– Uvereni smo da će ova novootvorena ekspozitura na Zlatiboru, kao i sama državna banka Poštanska štedionica biti oslonac svim našim vernim ali i novim klijentima u ovom regionu, kao i svim turistima koji će sve više, iz godine u godinu, posećivati ovu planinu – rekla je ona.

Miloš Milanović, član Izvršnog odbora Dunav osiguranja obraća se prisutnim zvanicama

Član Izvršnog odbora Dunav osiguranja Miloš Milanović naglasio je da je otvaranje ekpoziture dokaz uspešnosti i raznovrsnosti saradnje sa Bankom Poštanska štedionica koja se već 15 godina širi sve više.

– Naša saradnja je sve čvršća i svakog dana i godine se usavršava, a okrenuta je u posebnom smeru gde je klijent osiguranik, odnosno klijent banke, u glavnom fokusu – rekao je on.

Dodao je da Banka Poštanska štedionica predstavlja najznačajnijeg klijenta Dunav osiguranja u eksternoj prodaji.
On je naglasio da su obe kompanije posvećenje najstarijima, ali i najmlađima i posebno istakao saradnju u oblastima projekta društvene odgovornosti.

– Sa posebnom pažnjom bih istakao Sportske igre mladih koje zajedno podržavamo i u kojima pružamo mogućnost najmlađima da na sportskim terenima uđu u prve životne pobede – rekao je on.

Dodao je da će ekspozitura Banke Poštanske štedionice upotpuniti sadržaje koje pruža Odmaralište Dunav.
Banka Poštanska štedionica je istog dana u centru Zlatibora, na promenadi, imala otvorenu i mobilnu ekspozituru sa bankomatom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime