Superstar TV
Hit serija "Blok 27" premijerno na kanalu Superstar TV

Od subote, 19. februara samo na kanalu Superstar TV i na MTEL TV-u, gledaoci će imati priliku da prate novu hit seriju “Blok 27”.

Novobeogradski blokovi su oduvek bila velika misterija za mnoge, međutim sasvim obična tinejdžerska šetnja pretovoriće se u horor za njihove porodice. Ovo je priča o napetoj tinejdžerskoj istrazi misterije novobeogradskih blokova koja seže decenijama unazad.

Kreator serije je Ivan Knežević, rediteljska palica je poverena Milici Tomović i Momiru Miloševiću, a scenario potpisuju Ivan Knežević, Boris Grgurović, Ljubica Luković i Boban Jevtić.

Ova fantastična ekipa se potrudila da kroz šest epizoda u trajanju od četrdesetpet minuta isprati priču modernih tinejdžera Milice (Ema Pendleburi), Bodgana (Veljko Ilinčić), Darka (Stefan Lazić) i Rastka (Andrej Jovović).

Ovo je priča o njihovoj borbi sa brojnim generacijama koje su imale tajne. Ovo je priča o preprekama i problemima koji nisu izazvani, već nasleđeni. Kada tinejdžer nestane u surovim blokovima Novog Beograda, njegova sestra bliznakinja, koju ignorišu zbunjeni roditelji i neefikasna policija, otpočinje vlastitu istragu.

Ostale uloge u ovoj fantastičnoj TV seriji poverene su i Ivani Mladenović (Sonja), Aleksandru Gligoriću (Antonijević), Dušanu Miloševiću (Milutin), Strahinji Kostiću (Rajko), Katarini Marković (Ljiljana), Milovanu Filipoviću (Dragan), Tatjani Kecman (Radoslava), Goranu Šmakiću (Svetozar), Bojani Zečević (Mirjana), Branku Đuriću (Borislav) i mnogim drugima.

Vreme emitovanja serije “Blok 27” je vikendom od 21 čas na Superstar TV kanalu koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a prvu epizodu serije možete da pogledate već u subotu (19. februar) u 21 čas. Kupite MTEL TV pretplatu i uživajte u hit seriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here