MTEL
Premijerno nova hit serija na ka kanalu SUPERSTAR u okviru MTEL TV-a

Od 23. oktobra, samo na kanalu SUPERSTAR, svakog vikenda od 21 čas, gledaoci će imati priliku da uživaju u novoj hit seriji “Crna svadba”.

Serija, čiji su kreatori Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, doživela je svetsku premijeru na 27. Filmskom festivalu u Sarajevu, gde je pobrala sve simpatije publike. Iza ovog orginalnog i potpuno drugačijeg ostvarenja stoje produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija.

U ovoj seriji po nazivu starog vlaškog običaja, uloge tumače: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

Radnja serije smeštena je u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde je Mitar (Slavko Štimac), inače poznat kao miran i blag čovek, na brutalan način ubio svojih dvanaestoro komšija.
Pripadnik bezbednosne agencije, Petar (Uliks Fehmiu), kao i inspektori Tomić (Nikola Kojo) i Blagojević (Nebojša Milovanović), pokušavaju da rasvetle motive zločina, u pomoć pozivaju renomiranog psihologa, Natašu (Jelena Đokić), koja kao sudski veštak treba da utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se zapravo, krije neki drugi motiv iza celog događaja.
Iako se trude da posao urade na najbolji način, na putu rešavanja misterije iza ovog zločina staju mnogi ljudski, ali i neljudski faktori koji će uzdrmati sve okupljene oko brutalnih ubistva.

Šta se krije iza priče koja nosi naziv po starom vlaškom obredu? Da li je u pitanju bolest, magija, ili možda religija? Za sada nam nije poznato, ali želimo da saznamo.

Prva epizoda emituje se u subotu, 23. oktobra u 21 čas, a sve naredne epizode biće emitovane vikendom u isto vreme na kanalu SUPERSTAR koji možete da gledate samo uz MTEL TV pakete.

Spremite se, počinje “Crna svadba”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here