MTEL Global
Nova serija po motivima popularnih romana

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović, prema mišljenju čitalaca jedna je od retkih koja u svoje romane utka dušu. Upravo zbog toga ostvarenje “Azbuka našeg života “, koje je nastalo po motivima popularnih romana “Azbuka mog života” i “Muška azbuka”, publika iščekuje sa velikim nestrpljenjem.

Ova savremena dramska igrana serija u režiji Jelene Bajić Jočić, rađena je u produkciji Telekoma Srbija i Contrast Studios. Svi vi koji živite u inostranstvu možete da pratite seriju uz MTEL TV uslugu.

U središtu intrigantne, zabavne, ali na momente i teške, tragikomične priče, nalazi se bračni par Popović, Vesna (Aleksandra Janković) i Uroš (Jadran Malkovich) iza kojih je 25 godina braka u koji su ušli nošeni studentskom ljubavlju i mladalačkom zanesenošću, željni uspeha u trivijalnom društvu u kojem je sve dozvoljeno da bi se došlo do statusa, karijere i novca.

Četvrt veka kasnije, nakon što su stekli sva materijalna dobra shvatili su da su izgubili sebe. Dok im se deca školuju i provode u inostranstvu, ova naizgled idealna porodica, počinje da se raspada. Takvi, poraženi i posramljeni, bežeći od realnosti, tumaraju kroz ljubavne avanture, prevare, laži, samoću, grižu savesti i krizu sopstvenih identiteta.
Paralelno prateći žensku i mušku stranu, kroz dinamiku radnje i naraciju koja obogaćuje dramu ličnim doživljajem glavnih likova, serija nam donosi ogoljenu priču o veoma aktuelnim društvenim pojavama – o krizi porodice i međuljudskih odnosa, krizi srednjih godina, krizi našeg društva.

Uloge tumače Miona Marković (Marta), Đorđe Mišina (Luka), Isidora Simijonović (Ana), Anđelka Prpić (Sunčica) kao i Nebojša Milovanović, Jovana Stipić, Anastasia Mandić i drugi.

Ako smo vas dovoljno zaintrigirali, prvu epizodu serije “Azbuka našeg života” možete da pogledate večeras (3. decembar) u 21 čas na MTEL TV , a naredne epizode svakog petka u istom vreme.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here