Vesti
Postavljanje nove rasvete na stadionu u Kizborou

Springvejl Beli orlovi nastavljaju punom parom na putu ka oporavku kluba. Nova uprava ispunjava jedno po jedno obećanje, dato kada su preuzeli kormilo najuspešnijeg srpskog fudbalskog kluba u Melburnu.

Na stadionu Sportskog centra u Kizborou, nakon sređivanja terena i uređivanja prostorija, uskoro će zasijati i nova LED-rasveta.

Električari, ovih dana, imaju pune ruke posle s postavljanjem novih svetala na reflektore, kako bi se ispunili standardi Fudbalskog saveza Viktorije i omogućilo odigravanje premijerligaških mečeva petkom uveče na domaćem terenu.

Pored toga što će teren biti obasjan najmodernijom rasvetom, klub će postavljanjem LED-rasvete ostvariti i značajnu uštedu električne energije, a bolji uslovi za fudbalere i istinsko uživanje za gledaoce su zagarantovani.

Iako su radovi na zameni svetala počeli, u Springvejlu kažu da je materijalna pomoć navijača i zajednice i dalje neophodna, pa pozivaju sve koji su u mogućnosti i žele da doniraju sredstva, da to i učine putem internet stranice www.gofundme.com/bring-light-back-into-our-game.

Imajući u vidu nepovoljnu finansijsku situaciju koju su zatekli u klubu, novi čelnici napravili su značajan korak ka finansijskom ozdravljenju Orlova.

Naime, proteklih dana sklopljena je saradnja sa pet sponzora i pul postaje sve jači. Sve firme i pojedinci zainteresovani za učešće u timu sponzora mogu da se jave upravi kluba i pomognu da Beli orlovi ponovo rašire krila kao nekad.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here