EPA/Andy Rain
Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Bivša francuska teniserka Marion Bartoli izjavila je da će Novak Ðoković biti igrač sa najviše osvojenih grend slem titula.

Bartoli je istakla i da očekuje da će Španac Rafael Nadal dogodine da se povuče iz tenisa.

Nadal je zasad osvojio 22 Grend slem trofeja, jedan više od Ðokovića.

– Predviđam da će Novak biti teniser sa najviše osvojenih grend slemova. Jedino na tom putu može da ga spreči koronavirus i to što se nije vakcinisao, odnosno da neće moći da učestvuje na grenD slemovima, ali nadam se da se to neće dogoditi – rekla je Bartoli za “Stadijum astro”.

Šampionka Vimbldona iz 2013. godine smatra da Nadalovo telo više ne može da izdrži napore vrhunskog tenisa.

– Ne vidim da će se Nadal profesionalno baviti tenisom posle 2023. godine. To je moje mišljenje, videćemo kako će se razvijati situacija. Često je povređen i telo teško da će moći da izdrži sve te napore, s obzirom na to da je već u poznim teniskim godinama – izjavila je Bartoli.

Francuskinja je od tenisa zaradila malo više od 11 miliona dolara, osvojila je osam titula u karijeri, uključujući i jedini grend slem Vimbldon, a najbolji plasman na WTA listi ostvarila je 2012. godine kada je bila sedma teniserka planete.

2 COMMENTS

  1. Kao da je s Novakovim zdravljem i formom bolje nego kod Nadala. Üta zna Bartoli? Ako Novak i dalje bude imao problema s Vakcinom, mo#e mu se dogodit da ubrzo ispane iz prvih 100. Koga od tih mladih on joü može pobijedit? Alkaraza i Zvereva nikad, Medvedeva, Ruda, Beretinija Cicipasa možda ponekad, Naravno je za ove novine još uvijek najbolji na svijetu iako je već sada tek 7.

    • Ti mora da nikad nisi gledao tenis a Alkazar za dugo nećr osvojiti nivi GS. Svi koji su osvojili UO a ds Novak nije igrao loše prodju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here