EPA/Matt Turner
Novak Đoković

Novak Đoković prilično iznenađujuće je izgubio prvi set od Sebastijana Korde u finalu Adelejda, ali je pravi šok usledio kada je isterao iz svoje lože rođenog brata Marka. Naime, dok je Nole išao ka stolici prvo je vikao na srpskom – napolje, da bi isto ponovio u dva navrata na italijanskom.

Ostaje nejasno na koji način je Marko isprovocirao starijeg brata Novaka, koji je vodio žestoku bitku tokom taj-brejka sa Amerikancem, koji je na kraju uspeo da reši uvodni set u svoju korist – 10:8.

Posle gubitka taj-brejka, Novak je dok je išao ka stolici vikao na srpskom “Napolje”, obraćajući se svom srednjem bratu Marku. Nešto kasnije je gestikulirao rukom ka očima i potom na italijanskom dvaput uzviknuo “Vai fuori” (idi napolje), pa su uz Marka iz Đokovićeve VIP lože izašli i agenti koji vode računa o njegovoj karijeri, kada je PR u pitanju – Eduardo Artaldi i Elena Kapelaro.

U svakom slučaju jedna nimalo prijatna scena u finalu Adelejda, koja bi možda ipak mogla pozitivno da utiče na Novaka i usmeri ga ga preokretu posle iznenađujućeg gubitka prvog seta od Amerikanca Korde.

4 COMMENTS

  1. Ne mora da znači ako je odličan teniser da ima prava da se ponaša odvratno, bahato i nasilno. Ako si dobar sportista nije ti sve oprošteno. Porodica je iznad svega. Neprimereno ponašanje i javno nepoštovanje brata samo govori o njemu kao čoveku. Kao sportista, svaka čast.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here