Youtube/Klix.ba
Đoković izgubio u tucanju jajima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je stigao u posetu Arheološkom parku “Bosanska piramida Sunca” u Visokom, a kako je istakao nada se da će mu poseta i pozitivna energija koristiti u nastavku sezone za ostvarenje najviših ciljeva.

– Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kad dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći zabeležiti dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Roland Garosu koji mi je najbitniji – kazao je Đoković koji je prvi put u BiH stigao s decom.

Na pitanje da li u budućnosti možda ima planove da u ovom području kupi vikendicu, piznao je da nije razmišljao o tome, ali da se u Visoko rado vraća kada ima dovoljno slobodnog vremena.

– Sada sam rado čest gost ovde i trudim se da širim dobru reč i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovde se rado vraćam sa širokim osmehom – rekao je on.

Đoković je razgovarao sa meštanima, a izgubio je od jedne Visočanke u tucanju jajima.

On je potom otpuvao na Igman gde će sa porodicom prenoćiti u hotelu Monti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here