EPA/Robert Ghement
Ilije Nastase

Ilije Nastase, nekada najbolji teniser sveta, rekao je da oni koji ne poštuju pravila zaslužuju da plate cenu za to.

Nastase, koji ima 73 godine, kritikovao je najboljeg svetskog tenisera što je uopšte organizovao turnir u Beogradu i Zadru.

– Novak je jako dobro znao koji rizik preuzima s organizacijom takvog turnira. Mislio je da su svi glupi, a samo on pametan i eto šta se dogodilo – rekao je Nastase za rumunske medije.

Pozadina Adrija tura bio je, pre svega, humanitarni karakter, ali i šansa da se ponovo zaigra vrhunski tenis i pokušaj da se vrati na staro.

Iskusni Rumun smatra da je turnir bio potpuno beskoristan.

– Ako su se stvarno svi pridržavali pravila kao što govore, a svejedno su se zarazili, onda je ovaj virus jako opasan. Naravno, onaj ko ne poštuje pravila zaslužuje da plati cenu za to. Što je Đokoviću bio potreban ovaj turnir, zar nema dovoljno novca? Kompletan turnir je bio beskoristan – zaključio je Nastase.

22 COMMENTS

  1. Da nije bilo Adriatur virusa nebi ni bilo.Ovi svi sto su navodno zarazeni mogli su se zaraziti u nekom supermarketu na ulici na poslu bilo gdje drugo.Koji je taj virus zao pa je bas isao Noletu na stetu.E moj Ilije Novak je uspjesniji od tebe,a i pametniji.Ima i Srba koji ga kritikuju,ali treba jedno da znaju Novak je mogao da igra pod zastavom i Amerike Engleske Svajcarske i bilo koje druge drzave.Ne on je uvijek bio ponosan na svoju Srbiju i svi mogu samo da mu se dive.Virus ako i postoji nije toliko opasan koliko je ta prica naduvana virus kao i svaki drugi virus.

  2. Плава шљака? Илије, зар немаш довољно новца? Лицемерно.

  3. Gospodin za koga prvi put čuje bi mogao da se pridruži našoj ‘kako struka kaže”. Da li je Novak kriv za sve zaražene u Srbiji ,a nikad nećemo znati koliko ih stvarno ima.
    Ostavite čoveka na miru,jer niste dostojni ni ime da mu pomenete.

  4. Tvoja zvezda je u jednom momentu blesnula ali se brzo i ugasila. Nista narocito nisi doprineo tenisu i sada ti je bolje da cutis. Nole je jedinstven. Posle korone bice on jos jaci.

  5. Kolika zavist!. Nije Djokovic hteo da pravi pare za sebe, nego za one koji nemaju dovoljno za dalje treninge i ostale potrebe da produze karijeru, a i da poveze prvo kroz sport, bivse republike. Ilij(a)e, ne zna sta govori,ili placen da spletkari ,ali se osramotio sam. Svako pocinje od sebe.

    • Тако је.Добиће сендвич од Билија Гејтса заједно са Надалом и Федерером.

  6. NOVAK JE STVARNO NAPRAVIO GLUPOST, DALI SEBE SMATRA NEDODIRLJIVIM I ZA BOLEST
    KOME CINIS DA ZARADI,PA SVI ONI IMAJU PARA , I SAD JE DOZVOLIO DA USTASE ISPIRU USTA SNJIM. DJABA JE JEDNA GOSPODJICA POZITIVNO NAPISALA KAD JE OSVANUO GRAFIT U USTASKOM MANIRU PREMA SRBIMA. SAD VIDI NOLE KO TE MRZI , I CRNOGORCI I USTASE.

  7. “… i eto šta se dogodilo”
    A šta se to dogodilo? Dogodila se katastrofa? Pomor!
    Ništa drugo nega prilika ništacima koji su jedva dočekali da pljuju i blate, spremili su se i pre turnira sa svojim govorima. Nole je institucija. Jedan od retkih uspešnih sportista koji je uvek iskren i pozitivan, širokogrud.
    Nole, najbolji si !!!

  8. Gospodine Nastase,toliko si bio poznat da su te SVI ZABORAVILI! Da biste dostigli NAJVEĆEG NOVAKA,prvo morate biti kao čovek NAJVEĆI. A za sve male i Vama sličnim treba da znate: NAJTEŽE JE BITI ČOVEK !

  9. Korona virus ne postoji. Sve probleme izaziva iskljucivo 5G mreza i antene postavljene sirom sveta. One su novo oruzje za unistenje svetske populacije. Vibracije koje proizvodi ta nova tehnologija su zastrasujuce, one dovode do razaranja celija u organizmu i stvaranja malignog tkiva, kao i do kompletnog unistenja ljudskog organizma. Organizam se u pocetku naravno brani, pa se radi toga povecava telesna temperatura. Upala pluca je posledica sprecavanja vezivanja hemoglobina za molekule kiseonika, te samim tim i kolaps snabdevanja celog organizma kiseonikom. Zato se pacijenti stavljaju na respirator da bi se vestacki aktivirao taj proces. Pitanje je samo: da li se putem respiratora pacijentima upumpava zaista kiseonik, ili po ” babu i po stricevima”?

  10. Mnogi nisu razumeli Nastase i zato jednostrano pisu i kritikuju. Biti svetski prvak, nije dozvola da covek radi sta hoce i smatra se nepogresivim.

  11. pratim povremeno komentare, pa i napisem povremeno ali mi uglavnom ovde brisu…
    komentari si uvek i jedino mera gluposti onih koji pisu, a ne o dogadjaju o kom pisu, ti je aksiom!
    prvo sto je 70% vesti kako taj smrdljivi zapad kaze , fake, falsifikat ili ti laz, a drugo te vesti su
    uglavnom dobro placene od lobista uglavnom da nekog diskvalifikuju, ta je razradjena industirja
    lazi, cije smo na zalost ztrve bili u zadnjih 20tak god. Ali, kolko ljudi tolko cudi, pa da citamo dalje…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here