Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

 Najbolji teniser sveta Novak Ðoković nije uspeo da osvoji rekordnu 21. gren slem titulu, pošto je večeras u finalu US Opena poražen od Rusa Danila Medvedeva 6:4, 6:4, 6:4.

Đokovićeva teniska istorija je tako odložena, a Novak je posle meča, i pored poraza, istakao da je srećan zbog publike koja je navijača za njega i podržavala ga.

– Hvala svima! Voleo bih da čestitam Danilu, fantastičan meč, fantastičan turnir. Ako je iko zaslužio grend slem titulu, onda si to ti. Sjajno si odradio posao. Čestitke tvom timu. Jedan si od najboljih ljudi ovde na turu i sjajno se provodimo. Nadam se da sledi, i te kako, za tebe uspešna karijera sa još grend slem titula. Razmišljao sam o oba scenarija. Probao sam da vizuelizujem sebe u obe opcije. Želeo bih da kažem, da i porad toga, što sam izgubio meč, ja sam najsrećniji čovek jer ste učinili da se osećam ovako specijalno. Dodirnuli ste moju dušu, nikada se ovako nisam osećao u Njujorku. Mnogo vam hvala za sve što ste učnili za mene. Volim vas i vidimo se brzo!

 

 

1 COMMENT

  1. Otkri Nole svoju osetljivu stranu. I verujem da ga je bas
    ta podrska iznenadila i dovela do suza. A vidi ironije, nije mu pomogla
    kao ranije da igra uglavnom protiv zvizduka gledalaca koji su ga
    cesto doveli do slatke pobede.
    Ima jos koja godinica za jos neki strasan mec i koju
    rekordnu brojku. Pa “IDEMO”!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here