Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Još uvek nije sigurno da li će Novak Đoković igrati na predstojećem Australijan Openu, a bivši američki teniser Endi Rodik siguran je da će Rafael Nadal dati sve od sebe u tom slučaju da se pojavi u Melburnu.

– Niko ne zna šta će se dogoditi sa Australijom. Niko sem Novaka ne zna šta će uraditi i da li će uraditi to što je potrebno da bi učestvovao na turniru. Ako ga tamo ne bude, to je prilika za Medvedeva, Zvereva, Rafi Nadalu će u tom slučaju poći voda na usta što će ići tamo po 21. slem, a tu su i drugi momci, svako mora da igra turnir na svoj način kaže Rodik.

Amerikanac smatra da je mlađi talas već preuzeo tenisku scenu i da će Novak, Rafa i Rodžer Federer morati gadno da se pomuče da ostanu u konkurenciji.

– Navikli smo da pričamo o tome ko su članovi nove generacije koja će se takmičiti za slemove. Svi su već tu, to polako rade, osvajaju velike titule. Sada se ne zna koliko će ‘velika trojka’ uspeti da izdrži i bude deo te priče. Polako gledamo proces tranzicije – zaključio je Rodik.

Rodik je u toku karijere znao dosta diskutabilnih stvari da kaže o Noletu, ali je, od odlaska u penziju, sve glasniji u podršci srpskom asu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here