Dejan Savićević je jedan od najvećih igrača sa ovih prostora koji je igrao u Seriji A, a njegovim stopama mogao bi i Andrija Radulović, igrač rođen u Crnoj Gori, tačnije u Kotoru, a koji nastupa za mlađe selekcije Srbije.

Andrija ima samo 18 godina i velika je želja Milana, još dok je u klubu bio Zvonimir Boban.

U razgovoru za italijanske medije njegov agent Igor Kojić potvrdio je interesovanje Milana za njegovog klijenta, ali i da situaciju iz prikrajka prati i gradski rival Inter.

– Njegovo ime je na stolu Milana još dok je u klubu bio Zvonimir Boban. On je jedan od najvećih talenata u Evropi. Ima levu nogu svetske klase i nije slučajno što su mu šutevi sa 16 metara poslastica – započeo je Kojić i dodao:

– Ugovor sa Zvezdom ističe u junu 2022. godine. Njegovo ime je na tabli Milana, a skauti ga prate još od kako je Boban bio zadužen za sportska pitanja. Cena? U ovom trenutku je teško predvideti zbog korona virusa, nijedna ponuda se ne može smatrati beznačajnom. U poslednjih nekoliko dana nekoliko važnih klubova je pokazalo veliko interesovanje za njega. Crvena zvezda ima još osam utakmica do polusezone, pa ćemo posle toga doneti najbolju odluku za Andriju – zaključio je Igor Kojić.

Veznog igrača Crvene zvezde u Italiji predstavlja poznati agent Federiko Pastorelo.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here