Ovih dana veoma je popularna Face aplikacija koja je osmislila i patentirala filter koji vas može pretvoriti u starca za nekoliko sekundi. Do sada su se pojavljivali razni filteri koji vam dodaju kape, naočare, brkove, menjaju pol ali ovakav još nije postojao. Da li ste i vi isprobali ovaj efekat? Poznate face jesu i pogledajte kako izgledaju.

Face app osmislila je filter koji vas za par sekundi pretvori u osobu stariju za 50 godina. Ljudima se to dopalo te je ovaj filter i fotografija provučena kroz ovaj filter, postala viralna. Tako je nastao #50yearoldchallenge.

Ljude očigledno interesuje kako će izgledati za 50 godina, te svakodnevno na društvenim mrežama možemo videti na stotine slika naših pratilaca ili poznatih ličnosti kao bakice i dekice.

Ovom izazovu su se priključili Adel, Ludakris, Sem Smit,  Drejk, Mesi, poznata braća Džonas i mnogi drugi. Pogledajte kako će oni izgledati za 50 godina.

View this post on Instagram

When you take a trip to the Year 3000.

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

Na ovaj izazov nije ostao imun ni poznati kuvar Gordon Remzi.

View this post on Instagram

Me doing a demo on #MasterChef Season 50….

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Međutim, koliko god bilo zabavno, grupa stručnjaka upozorava na FaceAppovu nejasnu politiku privatnosti, tvrdeći da korisnici imaju malo kontrole nad načinom upotrebe slika – ili gdje se pohranjuju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here