Promo

MTEL Austria je još jednom pokazala da konstantno radi na unapređenju usluga koje pruža svojim korisnicima, pa je tako od sada dostupna još bolja verzija TV paketa pod nazivom MTEL TV STAR, koja donosi značajno obogaćen sadržaj po promotivnoj ceni! Evo, o čemu se radi.

Novi TV paketi kompanije MTEL Austria, pod nazivom TV STAR, sada su sadržajniji i imaju promotivnu cenu koja kreće od 7,95 EUR, a koja traje do kraja aprila ove godine. Koji god paket da izaberete, na raspolaganju će vam biti:

250+ EX-YU kanala
20+ HD kanala
20+ austrijskih i nemačkih kanala
10+ kanala za odrasle
300+ radio stanica
SUPERSTAR videoteka

Od svega navedenog, posebno ističemo SUPERSTAR videoteku uz koju će svi korisnici moći da uživaju u brojnim popularnim domaćim serijama, kao što je Državni službenik, Državni posao, Tajkun, Slatke muke i mnoge druge. Upravo ovaj sadržaj, zajedno sa EX-Yu kanalima, diferencira ponudu MTEL Austria od drugih operatera u Austriji, zbog čega predstavlja idealan izbor za sve naše ljude koji žele da ostanu u kontaktu sa svojim jezikom, kulturom, ljudima i dešavanjima.

MTEL TV STAR dolazi u tri oblika dobro poznata MTEL korisnicima (S, M i L), a koji se razlikuju u nekoliko segmenata, primarno u broju uređaja na kojima se program može gledati u isto vreme. Tako S paket može da se koristi na 6 uređaja, na jednom istovremeno, dok M paket omogućava prikazivanje na istom broju uređaja, ali na 2 uređaja u isto vreme. Sa druge strane, L paket je, pored SUPERSTAR videoteke, obogaćen sa EX-YU videotekom i uz to omogućava prikazivanje na čak 4 uređaja istovremeno.

Koji god paket da odaberete, moći ćete da ga uzmete sa ugovorom, bez ugovorne obaveze ili kao prepaid paket i to po istim cenama! Na taj način možete samostalno da se odlučite na fleksibilnost ili na trajniji odnos sa ovim operaterom.

Sve ove benefite možete da ostvarite i u sklopu Kombi paketa koji objedinjuju TV usluge i usluge mobilne telefonije, pa ukoliko ste u potrazi za više usluga koje će zadovoljiti vaše želje, najekonomičnija i najjednostavnija odluka je odabir upravo Kombi paketa.

Za više informacija o ovoj ponudi kompanije MTEL Austria posetite njihov website na www.mtel.at. I ne zaboravite – promotivna cena traje do kraja aprila. Nemojte propustiti priliku da uštedite.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here