Tanjug/AP
Novak Đoković

Britanski novinar Oliver Holt, koji piše za tabloid “Dejli Mejl”, objavio je tekst u kome krajnje tvrdoglavo tvrdi da Novak Đoković i Rafael Nadal nisu čak ni u TOP 3.

U tekstu u kome je izneo još neka kontroverzna mišljenja, da li zbog popularnosti ili zato što to zaista misli, Holt je reagovao na 20. grend slem Novaka Đokovića koji je osvojio baš u Londonu, pred engleskom publikom koja je želela da vidi trijumf Rodžera Federera.

– Novak se izjednačio sa Federerom i Rafom sa po 20 grend slemova u singlu prošle nedelje, to je dodalo još ulja na vatru o debati ko je najveći od njih trojice – počeo je Holt i poručio:

– Čak i da Đoković osvoji više titula – neću promeniti mišljenje.

– Veličina tenisera i razlog zbog kog ga cenite prevazilaze okvire titula. U mojih TOP3 tenisera su i dalje Rodžer Federer, Bjorn Borg i Giljermo Vilas – dodao je Holt koji je tako uključio tenisera sa svega tri grend slem titule u karijeri, a koji nikada nije bio #1.

Novak Đoković je prema svim merilima najveći teniser svih vremena.

2 COMMENTS

  1. Ma kakv Federer i ostali, Ja glasam za Šarliz Teron, Salmu Hajek i Moniku Beluči. Jeste, ne igraju tenis, ali to nema veze, prelepe su. Ako dotičnom nije dovoljno mogu da proširim spisak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here