Pixabay

Muškarac je nožem teže povredio doktora i dve medicinske sestre u hitnoj službi bolnice u Južnoj Kaliforniji, a zatim je satima pregovarao sa policijom pre nego što je uhapšen, saopštile su američke vlasti.

Čovek je ušao u medicinski centar Encino u dolini San Fernando u petak, nešto pre 16 časova po lokalnom vremenu, saopštila je policija Los Anđelesa, prenosi AP.

On je parkirao svoj automobil nasred ulice i otišao u hitnu pomoć, gde je zatražio lečenje zbog anksioznosti pre nego što je nožem napao lekara i dve medicinske sestre, saopštile su vlasti.

Kako se navodi, tri žrtve su prebačene u centar za traumatologiju u kritičnom stanju,a kasnije je saopšteno da je njiihovo stanje stabilizovano, navodi američka agencija.

Prvi sprat bolnice Encino i neke obližnje prostorije su evakuisani, saopštila je policija.

Muškarac je ostao u prostoriji bolnice oko četiri sata, dok su pripadnici specijalnih snaga policije bezuspešno pokušavali da pregovaraju sa njim pre nego što je konačno uhapšen, saopštile su vlasti.

Navedeno je da je on prebačen u drugu bolnicu na lečenje zbog povreda na rukama koje je sam sebi naneo.

Identitet tog čoveka nije objavljen, ali policije je saopštila da ima od ranije krivični dosije, uključujući dva hapšenja prošle godine zbog prebijanja policajca i pružanja otpora pri hapšenju.

Ovaj incident se dogodio samo dva dana nakon što je napadač ubio četiri osobe u Tulsi u saveznoj državi Oklahomi, svog hirurga i još tri osobe, a zatim i sebe u ordinaciji bolnice, navodi AP.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here