Fudbalski savez Srbije odlučio je danas na sednici Izvršnog odbora da mesto u Superligi koje je upražnjeno jer Grafičar nije dobio licencu, dobije ekipa Novog Pazara.

Novi Pazar godinama važi za jedan od najtežih domaćih terna koji za klubove koji gostuju, naročito Zvezdu i Partizan, pripremi “oseban doček” i paklenu atmosferu.

Osim odluke o popuni mesta u Superligi, odluičeno je i da novi članovi Prve lige Srbije budu FK Dubočica (Leskovac), FK Sloga (Kraljevo), FK Loznica i FK Radnički (Sremska Mitrovica).

Usvojen je Kalendar takmičenja FSS za sezonu 2020/21. Super liga počinje 1. avgusta, a Prva liga Srbije 15. avgusta.

2 COMMENTS

  1. Nijedan od ovih timova nije izborio plasman u PLS igrama na terenu.Naprotiv,bili su blizi ispadanju iz svojih grupa srpske lige,sem kraljevacke Sloge.Cirkuska organizacija u liku FSS-a u 2.po jacini ligu ubacuje timove iz donjeg dela puno slabije srpske lige-samo zato jer imaju para,i uslovi su im upitni.U Superligu ubacuje 10.na tabeli iz PLS ove sezone-isti tim je vec isao “preko reda”i opet nije dosta. I posle se cudite kakva nam je reprezentac.i zasto nema nikakve rezultate.

  2. Nijedan od ovih timova nije izborio plasman u PLS igrama na terenu.Naprotiv,bili su blizi ispadanju iz svojih grupa srpske lige,sem Loznice
    .Cirkuska organizacija u liku FSS-a u 2.po jacini ligu ubacuje timove iz donjeg dela puno slabije srpske lige-samo zato jer imaju para,i uslovi su im upitni.U Superligu ubacuje 10.na tabeli iz PLS ove sezone-isti tim je vec isao “preko reda”i opet nije dosta. I posle se cudite kakva nam je reprezentac.i zasto nema nikakve rezultate.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here