Jelena Hinić

U petak i subotu, 24. i 25. decembra organizuje se udomljavanje za više od 40 spasenih životinja u TC Galerija od 17h ispred Premium pet radnje pod nazivom “Novogodišnji pet festival”.

Budući udomitelji imaće prilike da udome zdrave i vakcinisane štence, kao i odrasle pse i mace koji su spaseni i traže dom. Veoma je važno da se podigne svest o zbrinjavanju i udomljavanju posebno tokom ovih hladnih dana, kada je sve više napuštenih životinja. Radnja obezbeđuje udomiteljima i posebne povlastice i popuste ukoliko tog dana prihvate životinje.

Na ovoj humanoj manifestaciji biće predstavljena i jedna malena porodica. Jedna keruša je spasena pred okot pre šest nedelja ispred policijske stanice u Surčinu. Iako stanica brine o lokalnim gradskim psima, zatražili su pomoć za hitno zbrinjavanje mame koja se krila kod njih.

Kuju je preuzela Bojana Vukotić i dobila je ime Bundevica. Ona se obrzo oštenila i dobila sedam preslatkih beba koje će biti manjeg rasta na mamu. Bundevica nije imala čip i niko nije oglasio da je traži, pa se sumnja da je izbačena, tako da se i mami traži dom i biće sterilisana. Sve bebe i mama Bundevica su očišćene od parazita i vakcinisane. Spremne su za dom i čekaju svoje nove vlasnike u Galeriji Beograd. Kontakt-telefon koji možete pozvati radi pitanja vezanih za udomljavanje je 0628854746.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here