NS: Izboden tinejdžer u blizini škole

0

Foro: Ilustracija

Kako 021.rs prenosi, dvojica momaka su napala mladića od 17 godina u poslovnom prostoru koji se nalazi u zgradi u Bate Brkića 32.

 

Svedok događaja za 021 kaže da su dvojica napadača napali tog mladića i uboli ga u šaku, levu i desnu nogu, a nastradao je i 43- čovek koji je mladića pokušao da odbrani i pritom je dobio udarac u glavu. Mediji navode da se radi o ocu i sinu, koji su napadnuti.

 

Policija se ubrzo pojavila na licu mesta, a jedan od napadača je uhvaćen.

Ovo je prvi incident od dolaska 200 novih policajaca koji su bili raspoređeni po Novom Sadu, ali su se nedavno vratili u svoje policijske stanice u mesta iz kojih su regrutovani.

 

Portparol Dečjeg odeljenja bolnice u Novom Sadu Dušan Vuković ekao je da je primljen mladić M.M. (17) i da su mu konstatovane bodne rane na butinama i posekotine na šakama. Vuković je kazao da su povrede verovatno zadobijene u tuči, te da je mladić posle intervencije pušten na kućno lečenje, jer rane nisu bile opasne po život.

 

Portparolka Kliničkog centra Vojvodine Jelena Jurišin potvrdila je da je u tu instituciju nakon istog incidenta primljen muškarac B.M. (43) sa lakšim telesnim povredama i ubodnom ranom u predelu vilice.

 

Jurišin je dodala da je muškarac zadržan u Kliničkom centru na posmatranju, ali da je njegovo stranje stabilno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here