Obezbeđenje opet divlja: Pretukli mladića

0

pastorbecca.files.wordpress.com
Obezbeđenje kluba "Plastik" pretuklo dvojicu mladića, koji su završili u bolnici (Foto: Ilustracija)
 

Siniša M. (23) i njegov prijatelj F. R. (23) pamtiće ovogodišnji doček Srpske nove godine po batinama koje su dobili od obezbeđenja kluba "Plastik" u Beogradu.

Prema rečima Siniše M. tok večeri nije slutio na zlo:

– U klub smo došli oko pola dva, u noći između 13. i 14. januara, na Srpsku novu godinu. Sve je bilo u redu, dok nismo odlučili da krenemo kući. Sećam se da je na izlazu iz kluba bila velika gužva, da su svi nešto pričali i dovikivali se. U jednom trenutku, na stepenicama nas je susrelo obezbeđenje tvrdeći da smo ih opsovali u prolazu. Na moje pokušavanje da smirim situacijiju rečima da im nisam ništa rekao i da su pogrešili, njih trojica su počeli brutalno da me biju. Od brojnih gostiju koji su videli šta nam se desilo, u pomoć nam je pritekla samo nepoznata devojka, koja je takođe izašla iz kluba. Odmah su me odvezli u Urgentni centar, pošto nisam mogao da hodam, a lice mi je bilo svo u krvi i počelo je da otiče. Moj drug je mislio da mu je dobro pa je otišao kući. Međutim, pošto mu je sutradan pozilo od udaraca koje je primio, otišao je i on kod lekara, a na nagovor roditelja danas smo ipak i slučaj prijavili u policiji – priča Siniša i dodaje da je njegov prijatelj pokušao da ih razdvoji, ali su se onda u sukob uključili i ostali članovi obezbeđenja.

– U tuči su mog druga gurnuli niz stepenice. Izbacili su nas iz kluba na ulicu gde su nastavili da nam prete – kaže Siniša i dodaje da su ih to veče ispred kluba neki mladići, takođe gosti "Plastika", savetovali da slučaj ne prijavljuju policiji jer je reč o opasnim tipovima, odnosno kriminalcima i da sigurno neće dobro proći.

Kako nam je rekao, oni su danas policiji dostavili i lekarske izveštaje o povredama.
– Podneli smo prijavu protiv kluba i obezbeđenja. Osim što sam i dalje u potpunom šoku zbog svega što sam preživeo, ne mogu da ustanem iz kreveta, jer imam teške povrede kičme, a promenjen mi je i lični opis. Nadam se da će neko snositi posledice za ovakvo divljačko ponašanje – kaže Siniša M. koji nam je prosledio svoje fotografije na kojima se vide strašne povrede koje je zadobio.

Menadžerka ne zna da je iko prebijen, vlasnica se ne javlja na telefon

Kako bismo saslušali i drugu stranu, kontaktirali smo klub "Plastik". Menadžerka kluba, koja se predstavila kao Katarina, ne zna da je njihovo obezbeđenje pretuklo dva gosta:
– Čak i ako se to zaista dogodilo, dogodilo se ispred kluba, tako da mi nemamo nikakve veze sa tim. Nemam nikakav komentar više – odgovorilila je menadžerka i spustila slušalicu.

Alo! je pokušao da kontaktira i Jelenu Grgić, vlasnicu kluba, ali se ona nije odazivala na telefon, niti odgovarala na sms poruke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here