Tanjug/AP
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlukom australijskih vlasti deportovan je iz ove zemlje.

Federalni sud u ovoj državi odlučio je da se srpskom teniseru uskrati viza i da momentalno bude deportovan.

Drama je trajala 11 dana. Đoković je iz Melburna krenuo ka Dubaiju. Na snimku se vidi Novakov trener Goran Ivanišević.

8 COMMENTS

  1. Да ли си се икада Новаче запитао зашто Те Твој народ обожава? Зато што се као феникс дижеш из пепела, снажнији и моћнији. Оним што јеси и шта представљаш дајеш нам пример какви треба да будемо: јаки, када је најтеже; снажни, када мислимо да је све готово; хумани, јер шта је човек ако не чини добро другима; несаломиви, јер ниједна сила не може да помери камен који стоји чврто на земљи; голоруки борци за правду, када је арена пуна гладних звери…НИКАДА НЕ ОДУСТАЈ, МОЛИМ ТЕ!
    Док пишем, сузе саме лију, а желим још дуго да се радујем Твојим победама и да осмех на Твом лицу, озари и наша лица. Волимо Те Новаче, Ти си наш понос, нада и вера.

  2. Име, мићо, име. “VITЯZЬ” не значи ништа. Ако се већ јавно згражаваш на мој коментар, мисећи да самном нешто није у реду, јер сам све време саосећала са нашим асом и јавно изнела своје емоције и мишљење, наведи своје “цењено” име. Волети и ценити НОВАКА свим срцем и душом не може свако, као на пример ти!!!

  3. Ни Наташа не значи ништа. Има их мали милион на Балкану. Ја нисам једини којег је српски тенисер разочарао својим понашањем.

    • Самим тим што нас има, како ти кажеш милион на Балкану, оно нешто значи. Ти си разочаран Новаковим понашањем? Као што си написао у првом коментару:”Сачувај Боже”!!!
      Уосталом “Џаба глувом говорити и слепом намигивати”, а твоји коментари су излишни и не завређују ни секунд моје пажње. Збогом “разочарани”.

      • Да су то само моја мишљења и коментари ја о томе не би писао.
        Зашто се није појавио по доласку на аеродром и поздравио своје навијаче?
        Постидео се због тога што је урадио?
        Или сузе радоснице би клизнуле низ образ. Суууууунце мамино.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here