EPA/Clemens Bilan
Džoni Dep

Након што се појавила вест да ће Марго Роби продуцирати и глумити у новом пројекту са тематиком успешне франшизе „Пирата са Кариба“, многи обожаваоци филмске саге траже од „Дизнија“ да врати Џонија Депа и лик капетана Џека Спероуа.

Нови филм са Роби неће имати директне везе са претходно најављеним петим наставком Пирата са Кариба, који ће предводити потпуно женска поставка, што значи да „Дизни“ планира два филма сличне тематике.

У сваком случају, Џони Деп се не помиње ни у једном, највише због контроверзи које су уследиле након његовог бурног развода са глумицом Амбер Херд, која га је оптужила за физичко насилништво током брака.

Убрзо су скоро сви филмски студији раскинули сарадњу са глумцем, а упркос томе што су се тврдње против Депа испоставиле као нетачне, „Дизни“ изгледа не жели да га ангажује у предстојећим пројектима.

Међутим, обожаваоци су на друштвеним мрежама јасно ставили до знања да желе да виде капетана Џека Спероуа поново на биоскопским платнима и да не верују да би било који наредни филм са том тематиком могао да буде успешан без Депа, којег многи виде као главни разлог због којег су Пирати са Кариба једна од најуспешнијих филмских франшиза свих времена.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here