foto: Nebojsa Paraušić/ MN press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči majstorice polufinala plej-ofa ABA lige protiv Budućnosti rekao je da crno-beli spremni dočekuju taj susret.

Beograđani dočekuju Podgoričane u nedelju uveče od 21.00 u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

– Napraviljena je detaljna analiza svega što se dešavalo u prethodne dve utakmice, sa posebnim akcentom na poslednju u Podgorici koju je Patizan izgubio – rekao je Obradović u najavi meča.

– Ono što je moja želja, s obzirom da smo do sada odigrali četiri utakmice protiv Budućnosti, dve u Beogradu i dve u Podgorici, da je bila izvanredna atmosfera i da je vladao pravi fer-plej. Voleo bih da bude tako i sada bez obzira što utakmica ima ogroman značaj jer pobednik ide u finale – izjavio je Obradović za klupski sajt.

Posebno je apostrofirao dobru atmosferu na koju poziva publiku.

– Pozivam navijače Partizana da dostojanstveno isprate utakmicu, da pomognu našem timu sa dozom onoga što je i do sada krasilo utakmice, a to je odnos prema svim ljudima iz Budućnosti, dodao je trener crno-belih.

– Što se same utakmice tiče, izanalizirali smo i mislim da će ekipa biti spremna da odigra dobar meč – poručio je Obradović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here