EPA-EFE/Mariscal

Partizan je na pragu dovođenja novog igrača, kako tvrde određeni košarkaški novinari. Naime, radi se o centru Reala iz Madrida, Tristanu Vukčeviću, koji se po njima nalazi na korak od dolaska u crno-beli tabor, gde bi već trebalo da stigne u toku naredne nedelje!

Nedavni poraz od Mege je izgleda kap koja je prelila čašu u Partizanu, te su odlučili da dodatno pojačaju svoj igrački kadar. Zbog problema na centarskim pozicijama, uprava Partizana je procenila da bi Vukčević bio idealno rešenje, jer pokriva pozicije četiri i pet.

Mladi 18-godišnjak je već nekoliko puta pokazao da se radi o vanserijskom talentu, koji će pod okriljem Željka Obradovića izrasti samo u još većeg igrača, a ono što je i bitnije, dobiće veliku minutažu koja mu treba u ovim godinama.

Takođe, Vukčević je i sin Dušana Vukčevića, nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde. Ono što je takođe zanimljivo kod ovog košarkaša je i broj nacionalnih timova za koje može da nastupa. On može da igra za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, dok takođe može odabrati i dresove Španije, Italije i Švedske.

Vukčević je ove sezone odigrao i devet utakmica u Evroligi za Real, gde je prosečno beležio 2.1 poen i 1.2 skoka po meču. Nešto bolji je u Ligi Endesa, gde ima prosek od 3.3 poena i 2.2 skoka po meču.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here