MN PRESS/foto: Nebojša Paraušić

Crno-beli će sutra od 20:45 sati dočekati Hamburg u 10. kolu Evrokupa, u hali “Aleksandar Nikolić”.

– Ekipa koja igra stalno u istom ritmu, na veliki broj poena. Izuzetno veliki broj šuteva za tri poena, sada u nekim utakmicama u nemačkom prvenstvu su šutirali preko četrdeset puta, u Evrokupu im je prosek preko 30. Imaju jednog igrača koji je na poslednjoj utakmici nemačkog prvenstva šutirao 19 puta za tri poena. Imao učinak 19-7. Posle toga idu na ofanzivni skok – rekao je Obradović za klupski sajt.

U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, Partizan je slavio sa 97:106.

– Ono što su promenili u odnosu na prvu utakmicu je da igraju različite odbrane. Menjaju, ne igraju na način kako su to igrali u prvoj utakmici i to je ono o čemu bi trebali da vodimo računa i da budemo spremni na te njihove odbrambene zamke. Posle toga, njihova tranzicija i odbrana od kontranapada. To su uslovi ako želimo da pobedimo, te stvari moramo da sprečimo – poručio je Obradović.

Košarkaš Uroš Trifunović, koji je na prethodne dve utakmice bio kapiten ekipe, a pred novi duel u Evrokupu nada se dobrom izdanju svog tima.

– Hamburg je ekipa koja je vezala nekoliko pobeda u Evrokupu, igraju dobro u nemačkoj ligi. Mislim da treba maksimalno da uđemo u taj meč, kao i u svaki drugi jer su pokazali da mogu da pobede svakoga u Evrokupu. Dočekujemo ih u Pioniru, nadam se da će dvorana biti puna i da će sve biti kako treba – istakao je Trifunović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here