Youtube/Soccer Bet
Bogdan Obradović

Bivši selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović iznenadio je javnost kada je u emisiji “Sportlight” saopštio da više nije u kontaktu sa Novakom Đokovićem.

Obradović je otkrio da sada između njih nema više ni čestitki Nove godine, Božića, rođendana i ostalih stvari, a objasnio je i zbog čega je to tako.

– U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu – poručio je srpski trener Bogdan Obradović i potom dodao:

– Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: “Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno…”. Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape… Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega”, pričao je Obradović i nastavio u istom ritmu.

– Pustite me toga. Brana će da izdrži, ali ako naiđe velika voda neće da izdrži. Njegov imuno sistem trpi mnogo. To su lupetanja… Nešto što kaže nauka oni pokušavaju da okrenu. Glavni protein, esencija, kada se rodimo, je iz majčinog mleka, a 54 odsto kvaliteta istog proteina je iz organskog mesa, organiskih jaja, organskog kraljvljeg sira ili kajmaka – kazao je Obradović, pa dodao:

– Neke ekstremne gluposti su okružile Novaka. On je otišao u takav eksperiment nečega da ni on ne zna o čemu se radi – zaključio je Obradović.

1 COMMENT

  1. Obradović se više ne pita ni zašta, pa pljucka, da bi sebi dao do važnosti, koju nikada nije ni imao!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here