Foto: MN Press
KK Partizan

Trener Partizana Željko Obradović rekao je da je Cedevita Olimpija izmenila ekipu, ali da kao i obično sve zavisi od odbrane crno-belih.

– Cedevita Olimpija je promenila ekipu u smislu da Jogi Ferel čovek koji komanduje svim onim što se dešava na terenu. Izvanredan igrač, izvanredan šuter za tri poena, plus Alen Omić na petici – rekao je Obradović, preneo je klupski sajt.

– Oni su iskristalisali neke stvari u njihovom rosteru i poslednju utakmicu, protiv Virtusa (101:104) u Evrokupu su odigrali izvanredno. Bez obzira što su izgubili, napadački su pokazali izuzetno veliki potencijal, kao i obično, moraćemo da krenemo od naše odbrane – dodao je on.

Košarkaši Partizana dočekuju u subotu ekipu Cedevita Olimpije, u meču 11. kola ABA lige.

Crno-beli su drugi na tabeli ABA lige sa devet pobeda i jednim porazom, dok je tim iz Ljubljane peti sa polovičnim učinkom.

Košarkaš Partizana Balša Koprivica rekao je da je ekipa imala priliku da igra utakmice sa Cedevita Olimpijom u predsezoni, ali i da su oba tima sada malo drugačija.

– Uigraniji smo, njima je par igrača otišlo, par novih je došlo tako da ćemo danas i večeras morati da uradimo dobar skauting i da izadjemo sutra što jače možemo – zaključio je Koprivica.

Meč između Partizana i Cedevita Olimpije igra se u subotu u “Beogradskoj areni”, od 19.00.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here