MN Press

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je dobar kontinuitet treninga doveo do dobre igre njegovog tima u sigurnoj pobedi protiv Trenta.

– Imali smo sreću da smo imali dobar kontinuitet treninga i zahvaljujući tome verovatno igramo ovako kako igramo. Igrači ozbiljno rade i to se odrazilo na to kako je ekipa izgledala večeras – rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle utakmice.

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradskoj areni ekipu Trenta sa 97:65, u utakmici devetog kola Grupe A Evrokupa.

Obradović je naveo da korona virus pravi velike probleme svim timovima, u svim takmičenjima, i da svakako nije lako.

– Nadamo se da ćemo od sutra imati Aleksu (Avramovića) na treningu. Dangubić je skoro sedam dana van tima, nažalost i dalje je pozitivan, ali bez ikakvih simptoma. Ali, šta je tu je, moramo da nastavimo da se ponašamo normalno i da radimo ozbiljno – rekao je Obradović.

Obradović je gotovo ravnomerno raspodelio minutažu svoj desetorici igrača koje je imao na raspolaganju.

– To je nešto najlepše što treneru može da se dogodi, da svi igrači učestvuju u pobedi, da su svi važni, da svi uživaju – rekao je Obradović.

On je naveo da je i na ovom meču video stvari koje moraju da se poboljšaju.

– Već na poluvremenu smo pričali o tome, kao i posle utakmice. Ima nekih stvari koje sigurno mogu bolje, ali igrači to već znaju. Ono što je očigledno je to da pokušavamo da igramo brže. Na tome insistiramo na treninzima i probaćemo da nastavimo na takav način da igramo – rekao je Obradović.

Partizan se od sledeće utakmice seli u halu “Aleksandar Nikolić”, a prvu će u nekadašnjem Pioniru igrati protiv Hamburga u narednom kolu Evrokupa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here