ATAImages
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri neuspela braka, a nakon poslednjeg razvoda nije izlazila u javnost sa novim partnerima.

– Još uvek nije naišao neko ko će da mi privuče pažnju, i zaista ne razmišljam o tome. Emotivno sam ispunjena ali sam slobodna žena – govorila je pevačica jednom prilikom.

Pevačica je otvorena po pitanju upoznavanja, pa nema problem da muškarce upoznaje na društvenim mrežama, dok na nastupima važe drugačija pravila.

– Desilo se da mi se dopadne neko iz publike, puno je lepih muškaraca ali nikad ne bih flertovala – objasnila je Nataša.

Pevačica je aktivna na Instagramu, gde joj se svakodnevno javljaju obožavatelji, a među njima je i mnogo njih jačeg pola.

– Skoro sam se dopisivala sa nekim putem Instagrama, malo smo flertovali, ali sam ga blokirala. Nije me uvredio ali mi se obratio na način koji nije pristojan – pričala je Nataša za Grand.

Podsetimo, pevačica je nedavno priznala da muškarce nikada nije zavodila i privlačila “kašikom”, pa priznala i da ne kuva svakodnevno.

– Iskreno, uvek bih izbegla muškarce kojima moram prvo da stavim kašiku u usta, a onda da me udahnu, pa sad shvatite to kako hoćete! Ne znam koje su te žene koje zavode muškarce preko stomaka, ali kod mene to nije slučaj – ispričala je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here