nstagram/ aleksandraprijovic123
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović venčali su se pre pet godina, a kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar.

Filip je inače sin Bobe Živojinovića iz prvog braka, a na oca je nasledio talenat za tenis. U detinjstvu je bio vrlo uspešan u ovom sportu, te je čak 2003. godine i proglašen za juniorskog prvaka Srbije i Crne Gore.

Međutim, život ga je vodio u drugom pravcu, te je nakon završene Britanske internacionalne škole u Beogradu, upisao Univerzitet “Rajs” u Hjustonu. Tamo je diplomirao psihologiju i sportski menadžement, a potom radio kao sportski agent na Beverli Hilsu.

Ipak, odlučio je da se vrati u domovinu i u Beogradu otvori restoran. Osim toga, piše tekstove za pevače i to najčešće svojoj supruzi Aleksandri i maćehi Lepoj Breni.

Tokom razgovora sa novinarima u vezi sa poslednjim albumom, Aleksandra je istakla da je Filipova procena pesama nepogrešiva.

– Vremenom sam shvatila da sve što kaže, to stvarno tako i bude, da treba da mu verujem. On je stvarno u 99 odsto slučajeva pogodio i znao da odabere pesmu. Zato, kada biramo pesme, bude sigurno između pedeset i sto pesama na slušanju i više – objasnila je Aleksandra u emisiji “Ekskluzivno”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here