Foto: MN Press
KK Partizan

Košarkaši Partizana pobedili su na gostovanju Igokeu 70:68 u 10. kolu ABA lige, i to, posle velikog preokreta i -14 koliko su imali tokom treće četvrtine.

Posle meča, trener Partizana Željko Obradović istakao je d je njegov tim došao do preokreta zahvaljujući podršci sa tribina.

– Moja prva impresija je da je ekipa Igokee igrala izvanrednu utakmicu i da je dobila to bi bilo potpuno zasluženo, ali to je sport. Dali su sve od sebe, dominirali na utakmici, ali dešavaju se i ovakvi neki preokreti, a dogodio se zahvaljujući energiji koju smo dobili sa tribina. Zahvaljujući našim navijačima, podigli su ekipu koja se borila. Nismo igrali pametno, odbrambeno da, ali napadački ponovo loše. To je ono o čemu pričamo i na čemu radimo na treninzima. Neverovatan je podatak da smo ubacili četiri šuta za tri poena u poslednjoj četvrtini, a pre toga dva od 20. Naravno, kada šutiraš za tri poena i kada se ubaci, dobije se totalno drugačija utakmica. Čestitam još jednom Igokei i želim im puno sreće. Ne mogu da se ne zahvalim i navijačima. Ovo je nešto jedinstveno, podigli su tim i ovo je njihova pobeda – rekao je Obradović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here