Youtube/Ras Televizija
Ivan Bekjarev

Ekipa filma „Bilo Jednom u Srbiji“ obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na Covid-19, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

– Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje – kazao je Bojanić.

On je dodado da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

– Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja – kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželeo brz oporavak.

Podsećamo da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma „Bilo jednom u Srbiji” producentske kuće „Le Film” iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Boba Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Na prostorima bivše fabrike tekstila „Zele Veljković“ izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu „srpski Mančester“.

Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspešnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime