Vesti
Aleks Tejlor, Aleks Glumac, Stevan Šipka, Miloš Šalipur, Zoran Šalipur, odbornik Ferfilda Adrian Vong, gradonačelnik Frenk Karboni i odbornik Endrju Rohan

Nedavno je održan godišnji sastanak na kome je izabran novi odbor u sastavu Stevan Šipka (predsednik i “Public Officer”), Nemanja Kovačina (potpredsednik), Melisa Šalipur (blagajnica) i Aleks Glumac (menadžer za javnost).

– Ovogodišnji turnir “Draža Mihailović” održaće se u Volongongu 24. i 26. decembra. Kup je bio odložen prošle godine zbog koronavirusa. Obilić je aktuelni šampion i rekorder sa najvećim brojem titula – 10, nadamo se i ovogodišnjem uspehu – kaže za “Vesti” Aleksandar Glumac.

Predstavnici KK Obilić prisustvovali su svečanom otvaranju “Narodnog Globusa” kod Ferfild Šougraunda i komemorativne staze sa imenima zaslužnih institucija tamošnje gradske opštine.

Tu je uklesano i ime ovog srpskog kluba kao priznaje za doprinos lokalnoj zajednici u humanitarnim i sportskim aktivnostima.

– Ovo je najveće priznanje za naš klub i mnogo smo zahvalni opštini Ferfild na lepom gestu. Od osnivanja pre 20 godina imali smo mnogo članova koji su uspeli da igraju za poznate klubove u Australiji i Srbiji, čak i za reprezentaciju Australije kao što su Mirko Đerić i Aleksandar Marić. Osim osvojenih prvenstvenih titula i kupova, van terena smo svi veliki prijatelji i organizujemo lepa druženja. Bili smo učesnici i organizatori niza humanitarnih događaja, jer nije važno biti samo sportista već i humanitarac – rekao je za “Vesti” predsednik kluba Stevan Šipka.

Iz KK Obilić poručuju da se treninzi održavaju četvrtkom i nedeljom uveče u sali PCY Cabramatta, kod železničke stanice u Kabramati.

Za više informacije možete posetiti Fejsbuk stranicu: www.facebook.com/ObilicBasketball ili poslati mejl: obilic@obilic.com.au.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime