RTS Planeta

RTS Planeta -⁠ Bioskop od 30. aprila nudi nov i uzbudljiv repertoar svojim gledaocima. Sa bilo kog pametnog uređaja ili ličnog kompjutera, korisnici RTS Planete sa teritorije Srbije i regiona mogu pristupiti ekskluzivnom izboru potpuno novih filmova svih žanrova svetske kinematografije.

Od trilera i akcija, preko ratnih filmova i drama, do komedija -⁠ na vama je samo da odaberete omiljeni žanr iz bogate nove ponude RTS Planete.

Pomenućemo samo neke od njih -⁠ ruski hit iz 2019 „T-⁠34“, „Kraljica Španije“ sa Penelopi Kruz u glavnoj ulozi, drama „Menhetn noću“ sa Ejdrijenom Brodijem, fantastične španske trilere poput „Telo (El cuerpo)“, „Nevidljivi svedok (Contratiempo)“ i „Toro“, zatim „Crni leptir“ sa Antoniom Banderasom, „Dron“ sa Šonom Binom, „Oproštaj“ sa Forestom Vitakerom i Erikom Banom. Tu su i popularne evropske i američke komedije, kao i brojni ljubavni filmovi za one koji žele da se prepuste emocijama.

Najmlađima će vreme provedeno kod kuće proleteti uz animirane i igrane filmove kao što su „Toma Palčić“ , „Matilda“ , „Uskršnji zeka“ , „Zip i Zap na Kapetanovom ostrvu“…

Pored novih filmova, RTS Planeta u ponudi već ima ekskluzivni izbor od 400 festivalskih, umetničkih, animiranih, porodičnih i dokumentarnih filmova svetske kinematografije.

Svi sadržaji RTS Planete besplatni su u celoj Srbiji i zato vam samo preostaje da se udobno smestite i uživate uz svoj kućni bioskop -⁠ Bioskop RTS Planete. Preko milion korisnika koje do sada ima ova multimedijalna platforma, potvrđuju kvalitet programa koji ona nudi.

I Južni vetar na RTS Planeti

Poslednju epizodu ‘Južnog vetra’ ispratio je čak svaki drugi TV gledalac u Srbiji, ali ako ste se vi našli među onima koji su propustili doživljaje Maraša, Baće i Stupara -⁠ ne očajavajte! Cela sezona najgledanije domaće serije u 2020. dostupna je za gledanje na multimedijalnoj platformi RTS Planeta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime