Od braće Vidović bolji mlađi Branko?

0

MNOGO OBEĆAVA: Branko Vidović

Nema broja našim talentovanim dečacima koji su obično okosnica u ekipama iz Linca i pokrajine Gornje Austrije. Retki su timovi u čijem kadru nećete naići na momka iz naših krajeva. Takav je i slučaj kod plavo-belih (Blau Vajs), ekipe iz Linca koja se takmiči u Regionalnoj ligi Centar. Miladin Vidović je sa 16 godina na pragu ne samo prvog tima, već prve postave. U ovoj sezoni prekomandovan je u prvi sastav, ali pomaže i svojoj generaciji kada je neophodno. Igra na sredini terena.
– Odmalena sam u Blau Vajsima, zajedno sa rođenim bratom Gojkom, koji je stariji dve godine. Ovde ima sve uslove za napredak i za sada sve ide po planu. Velika je nagrada za mene što sam uvršten u prvi tim. Na startu sezone smo pobedili u dve utakmice, što nam je ogroman motiv – kaže Miladin.
Treneri su se već izjasnili o vižljastom Vidoviću, koji igra po levoj strani. Odlikuje ga pre svega dobra tehnika, ali i odličan pregled igre, kao i precizni pasovi. Slične karakteristike ima i njegov dve godine stariji brat Gojko. Na poziciji štopera, on je već poodavno potvrdio svoje kvalitete.
– Gojko je fizički jak, odlično igra glavom, kako u odbrani tako i pred protivničkim golom. Uz to je brz i borben. Treneri kažu da ima veliki potencijal i porede ga sa Nemanjom Vidićem – hvali brata mlađi Vidović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here