Printscreen
Sanja Vučić

Sanja Vučić je kao i većina njenih kolega, praznike provela radno. Ipak, pevačica je imala želju za Deda Mraza, a priznaje da je ove godine ostala skromna.

– Od Deda Mraza sam tražila samo da mi da volju da treniram. Umem da budem skromna, ali pribegavam i onim najosnovnijim željama kao što je zdravlje. Više puta sam pričala o “Hašimotu” i drago mi je što utičem na mlade devojke da provere hormone i spreče simptome, dok su još u začetku. Stres je postao deo naše svakodnevice, ali ono što možemo da uradimo jeste da pratimo i slušamo svoje telo i da redovno odlazimo kod lekara – kaže Sanja.

Pevačica već duže vreme uživa u ljubavi sa Nenadom Cicmilom, a kako kaže, to što je raspoložena odražava se i na publiku.

– Najsrećnija sam kada sam zaljubljena i ta osećanja se prenose i na moje stvaralaštvo i izvođenje. Kad ja sijam, sija i publika, bar je to moj utisak. Neverovatan je osećaj – objašnjava Sanja.

Često se govori o tome da ima mnogo sujete na estradi, ali Sanja to nije osetila.

– Nikada nisam osetila neku vrstu zavisti, ljubomore ili sujete. Ne kažem da toga u ovom poslu nema, možda ja ne registrujem, znam da budem i naivna, ali znate šta, meni je lepo – kaže kroz osmeh.

Jasno je da je teško postići posvetiti se i privatnom i poslovnom životu, ali Sanja nekako uspeva.

– Ume da bude zahtevno, jako je važno okružiti se ljudima koji vam prijaju i koji imaju razumevanja, od prijatelja pa do partnera. Ne mogu da se požalim, za sada uspevam i to sa lakoćom.

Pevačica veruje da ne mora da bira između karijere i ljubavi.

– Smatram da u ovom slučaju može i jare i pare, da se momak ne naljuti što je jare. Zvučaće kao kliše, ali sreća je zaista u malim stvarima, posebno u onim koje možemo da učinimo sami za sebe. Najvažnije je da možemo sebi da ugodimo, a naravno i drugima.

Sanja je autor pesme “Hajde”, inače najvećeg hita Tee Tairović, ali nije zažalila što pesmu nije ostavila sebi.

– Nijedne sekunde mi nije bilo žao, taj tekst je napisan namenski za nju, i sumnjam da bi nekom drugom tako leg’o kao što je legao Tei. Ponosna sam što sam imala maleni udeo u njenom vrtiglavom uspehu, ali ona je veliki radnik i borac, i zaslužuje lovorike – zaključuje ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here