Prva TV
Nova srpska telenovela samo na MTEL TV-u

“Od jutra do sutra” je nova srpska telenovela, utemeljena na argentinskoj telenoveli “Los exitosos Pells” kanala Telefe koja premijerno počinje da se prikazuje danas (12. septembar) u 21 čas na televiziji Prva!

Radnja serije je smeštena u TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko i Srna. Za Srnu (Ivana Dudić) i Marka (Milutin Milošević), glavne junake serije “Od jutra do sutra” čiji su snovi odavno postali stvarnost. Zajedno vode najuspešniji jutarnji program u zemlji i u regionu “Jutrovanje”, i smatraju ih najuspešnijim medijskim parom. Zaslužni su za to što je VeTV, televizija na kojoj rade, najjača i najgledanija televizija u celom regionu.

Stub uspeha emisije “Jutrovanje” je Marko Todorović, koji je uspeo da napravi emisiju šarenolikog karaktera. Marko je prava TV zvezda, a kada je na ekranu, rejting raste. On je sve – zgodan, harizmatičan i javnost ga voli. Naklonost publike je dobio činjenicom da je od jednog napuštenog deteta, odraslog u domu, sopstvenim trudom dospeo do vrtoglavih visina. On je za publiku vesnik nade, potvrda da je istrajni rad ključ uspeha.

Pored živopisnih i autentičnih likova sa čijim svakodnevnim dogodovštinama će se gledaoci lako identifikovati, serija je puna neočekivanih obrta, komičnih situacija, porodičnih tajni, intrigantnih ljubavnih afera i skandala i spletki u svetu šou biznisa, ali i najiskrenijih emocija, ljubavi i prijateljstva.

Seriju čini odlična glumačka ekipa. Pored Srne (Ivana Dudić) i Marka (Milutin Milošević), uloge tumače Jelena Gavrilović (Anđelka), Branimir Popović (Vojislav “Voja” Filipović), Toni Mihajlovski (Rade), Mina Lazarević (Nina), Milan Kalinić (Đorđe), Dragana Mićalović (Žana), Iva Štrljić (Milanka Radojković “Lili”), Milorad Damjanović, Miljan Davidović (Aleksa) i drugi.

Ne propustite današnju premijeru serije “Od jutra do sutra” (21 čas) na Prva TV koja je za naše u dijaspori dostupna u svim MTEL TV paketima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here