MTEL
Posebna ponuda MTEL Globala

Fenomen “Toma” koji beleži rekorde gledanosti u svim državama Balkana, od sada gledajte potpuno legalno i u inostranstvu uz MTEL TV uslugu!

Novo ostvarenje Dragana Bjelogrlića prikazuje život Tome Zdravkovića, ljubavi koje su ga inspirisale, društvo jednog vremena, ali i jednu epohu.

To je film o godinama koje se ne vraćaju, kao što se neće vratiti i poslednji Tomin koncert u Sarajevu koji se održao pod nazivom “Za sve kojih više nema i za ono čega neće biti” čija je energija gotovo preslikana u filmu Toma čije su pesme, ali i život postali simbol tog vremena. Scene pune čistih emocija, balkanske gorčine, ljudskih veličina i iskrenih prijateljstava gledaoce pogađaju direktno u srce.

“Toma”, film o kojem svi pričaju, možete pogledati u MTEL TV Video klubu za 9,90 EUR! Od trenutka aktivacije, sadržaj će biti dostupan u narednih 48 sati. Još jedno lepo iznenađenje čeka sve vas koji do sada niste koristili MTEL TV uslugu.

Uz preuzimanje filma “Toma”, kompanija MTEL Global će Vam omogućiti da besplatno gledate više od 250 kanala sa Balkana u periodu od 15 dana. Pored RTS-a, BN-a, Hayat-a, Arena Sport kanala, Superstar-a, OBN-a i Federalne TV, u okviru MTEL TV usluge su i brojni drugi ekskluzivni kanali.

“Ne biraš ti publiku, publika bira tebe” – Silvana Armenulić (Tamara Dragičević). Pogledajte zašto je publika izabrala baš film “Toma”!

Pretvorite svoj dom u bioskop i odgledajte sa članovima porodice film “Toma” za samo 9,9 EUR / 11.9 USD ! Film vam je dostupan 48 sati od trenutka aktivacije. Više informacija pročitajte ovde.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here