MTEL Global
MTEL TV – tvoj svet zabave

MTEL Global kompanija omogućila je našim ljudima širom sveta da gledaju TV kanale sa Balkana. Ako želite da na vašem uređaju gledate preko 270 domaćih kanala, hit serije i domaće filmove, MTEL TV usluga je pravi izbor za vas.

Kompanija MTEL Global sa zadovoljstvom obaveštava čitaoce frankfurtskih VESTI da je proširila listu zemalja iz kojih je moguće MTEL TV uslugu i gledati najpopularnije kanale sa Balkana brzo i lako.

Ukoliko se vaša država ne nalazi na spisku zemalja na sajtu www.mtel.global u nastavku ćete saznati kako možete da kupite uslugu.

Instrukcije za kupovinu usluge možete dobiti pozivanjem MTEL Korisničke podrške na jedan od brojeva vidljivih na sajtu, u delu Kontakt ili slanjem upita na email adresu support@mtel.global. Takođe, možete proveriti da li je MTEL box (tv risiver) dostupan za isporuku u zemlji u kojoj boravite.

MTEL TV aplikaciju možete da preuzmete sa sledećih store-ova: Google Play, App Store, Huawei AppGallery, Samsung Smart Hub, LG Content Store, Amazon store ili da gledate putem veb pretraživača na adresi https://player.mtel.global/.

Pre kupovine, potrebno je da proverite da li se vaš uređaj nalazi na listi podržanih uređaja. Spisak možete da pogledate na sajtu www.mtel.global u delu Podrška/MTEL TV/Korišćenje usluge.

MTEL tim intenzivno radi na objavi Smart TV aplikacija na dodatnim teritorijama, a u svakom momentu su ti dostupne bilo gde Android, iOS i web player aplikacije. Ukoliko tvoj model TV-a podržava MTEL TV aplikaciju, a istu ne možeš da pronađeš u App store-u tvog TV uređaja, potrebno je da pišeš MTEL tehničkoj službi na email: support@mtel.global.

Kupovina usluge nije dostupna u ex-YU državama. Za kupovinu usluge u Austriji posetite sajt www.mtel.at.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here