Promo

Hotel Fontana se nalazi u srcu Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od banjske promenade i parka. Spoj tradicionalnog i modernog, luksuznog i pristupačnog, idealno je mesto za odmor sa porodicom, romantične trenutke, poslovne sastanke i sportske susrete. Bogati sadržaji hotela u kombinaciji sa atrakcijama kraljice srpskih banja, učiniće Vaš odmor jedinstvenim iskustvom.

Hotel “Fontana” se sastoji iz 212 moderno opremljenih soba i apartmana, wellness & spa centra na preko 1000 m², pansionskog i a la carte restorana, konferencijske sale od preko 500 m² deljive u 4 celine, banket sala za venčanja kao iz bajke ili proslave i lobby bara i caffea sa terasom u samom parku Vrnjačke Banje.

 

Sobe, modernog dizajna, u kojima je sve podređeno Vašem uživanju, pružiće Vam nezaboravno iskustvo čak i u periodima odmora. Sve sobe opremljene su po najvišim standardima hotelijerstva, sa mini barom i sefovima u svakoj smeštajnoj jedinici.

Apartmani sa odvojenom dnevnom i spavaćom sobom, idealan su izbor za porodice sa decom ili goste koji žele veći komfor tokom boravka. Dnevna i spavaća soba poseduju LCD televizore sa preko 70 kanala, a dnevno osvetljenje u obe prostorije stvara prijatnu atmosferu, za ugodan odmor. Ukoliko gost želi maksimalno uživanje, na raspolaganju su i luksuzni wellness apartmani koji u dnevnom boravku sadrže i đakuzi.

Moderno opremljen Wellness & Spa centar “Fontana” predstavlja mesto za beg od svakodnevnice, oazu mira i uživanja u opuštajućem okruženju. Sadržaji Wellness & Spa centra “Fontana” u kombinaciji sa profesionalnim I ljubaznim osobljem, garantuju jedinstveno iskustvo.

Uživajte u zatvorenim bazenima sa temperaturom vode do 32⁰C, ruskoj, finskoj i bio sauni, slanoj sobi, tušu doživljaja i ostalim sadržajima. Obnovite Vašu životnu energiju i popravite opšte stanje organizma koristeći neki od programa masaža.

Osvežite um, telo i duh u Wellness & Spa centru “Fontana”.

Gostima Wellness & Spa centra “Fontana”, na raspolaganju su: 3 zatvorena bazena sa oligomineralnom vodom: dečiji, plivački i hidromasažni sa temperaturom do 32⁰C; jacuzzi za sve goste koji žele opuštanje uz malo više privatnosti; tretman koji zamenjuje boravak na moru, haloterapija u slanoj sobifinska sauna  sa temperaturom i do 100c i niskom vlažnošću vazduha; bio sauna koja predstavlja prijatnu kombinaciju finske i parne saune gde se temperatura kreće od 50-60⁰C uz vlažnost vazduha između 35-50%; infracrvena sauna koja podstiče lučenje endorfina (hormona sreće) što dovodi do dobrog raspoloženja; tursko kupatilo – hamam čija upotreba se preporučuje radi poboljšanja opšteg mentalnog I fizičkog zdravlja; tepidarijumi ili tople klupe smešteni u relax zoni; tuševi doživljaja koji pozitivno utiču na migrene I napetost u čitavom telu kao i  mnogobrojni tretmani tela i lica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here