Zodijak određuje ko će vašem znaku biti “glavni”, a vi proverite da li su zvezde i ovaj put u pravu.

OVAN je lojalan nadređenima u poslu, ali njemu je najveći autoritet – mama. Vezan je za porodicu i poštuje hijerarhiju, pa poštujete svačije roditelje – može biti da uvažavate taštu ili svekrvu. Ovan je i patriota, pa se divi uspešnim političarima, ali poštuje i naučnike i profesore koji su uspeli u inostranstvu.

BIK je porodični znak koji poštuje tradiciju. Teško prihvata promene i robuje navikama, pa je za njega autoritet svako – samo je bitno da mu se divi. Bilo da su to sportisti, umetnici ili novinari kojima su sva vrata otvorena.

Osim egocentričnosti, još jedna mana BLIZANACA je nestrpljivost. Najveći autoritet za njih zato su osobe koje su požrtvovane, saosećajne i plemenite, jer će saslušati i pomoći svakome kome je to potrebno. Oni poštuju lekare, veterinare, socijalne radnike i psihologe, a dive se kreativcima koji svoju maštu pretvaraju u stvarnost.

RAK ima podršku najvećih autoriteta – roditelja i partnera, ali mu imponuju i osobe na položaju (biznismeni i diplomate). Ovaj znak je poznat po promenljivom raspoloženju, pa se zato divi osobama koje se bave stresnim i opasnim zanimanjima – hirurzima, novinarima, političarima, državnicima i sportistima.

LAV je uglavnom autoritet za druge, ali ga privlače osobe koje su situirane i materijalno obezbeđene. Impresioniraju ga bankari i biznismeni. U njemu čuči dete koje se divi naučnicima, istraživačima, detektivima i arheolozima…

DEVICE su osobe koje uvek znaju šta žele, razmišljaju daleko unapred i ne vole iznenađenja. Zato im prijaju komunikativne i duhovite osobe. Dive se privatnim preduzetnicima, ali i turističkim vodičima, putopiscima i muzičarima.

Ljubazna ali zatvorena VAGA ima visoke kriterijume, ceni tradiciju i porodične vrednosti, pa je zato njen najveći autoritet – otac. Ona od života želi samo ono najbolje, pa su joj autoritet postojane, suštinski odane, stabilne i lojalne osobe. Imponuju im vrhunski državnici i naučni radnici.

Strast je ŠKORPIJIN pokretač, pa je ona bezuslovno odana onima koje voli. Imponuju joj glamurozne i uspešne osobe koje se uspinju visoko na društvenoj lestvici, bilo da je reč o vrhunskim umetnicima ili sportistima.

STRELCI su ambiciozni i studiozni, pa mogu biti vrsni polemičari ili zanesene sanjalice. Najveći autoritet za njih imaju osobe koje se bave psihoanalizom. Širina njihovog duha i dubinsko poznavanje raznovrsnih znanja je ono što ih zadivljuje.

JARAC usmerava pažnju ka prefinjenim i vaspitanim osobama koje imaju diplomatskog takta. Zato su za njega istinski autoriteti osobe kojima je poštovanje i sprovođenje zakona u opisu radnog mesta – pravnici, advokati, sudije, svi koji su nepristrasni i pravdoljubivi.

VODOLIJA voli da je prva u svemu, pa zato najveće poštovanja ukazuje onima koji znaju gde je “zlatna žica” i umeju da stvore novac ni iz čega. Najviše se plaši vlasti koju neko može imati nad njom, ali je impresioniraju pripadnici policije, kao i osobe koje znaju ono što drugi ne znaju.

Sujetne i inantne RIBE ozbiljno su motivisane, kako navodi Cosmopolitan, iako deluju flegmatično i rasejano. Osobe širokih vidika i istraživačkog duha doživljavaju kao najveće autoritete – pustolove, putopisce, kompozitore, režisere, glumce i modne kreatore – sve one čija je mašta bezgranična.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here