pixabay.com

Oglas na društvenim mrežama kojim se nudi iznajmljivanje stana u Podgorici po ceni od 1.700 evra mesečno, ubrzo je postao viralan.

Reč je o trosobnom nameštenom stanu u centru Podgorice, a lavinu komentara je izazvala cena.

“Radiš za 700 evra i fali ti samo 1.000 mesečno za stan”, jedan je od komentara, preneo je podgorički portal Adria tv..

U jednom od komentara se konstatuje da su cene stanova nikada veće i da se Podgorica izgleda takmiči sa Londonom i Parizom.

6 COMMENTS

  1. Podgoricu su preplavili Turci. Država Turska subvencionira svaku djelatnost svojih državljana koji žele kolonizirati ovu malu kulturološki veoma slabu državu i njenu novostvorenu naciju. Prema tome, više od polovine te cifre (čak i do 80%) platiće država Turska.

    • Živa istina ! Mislim da će se Montenegrini za 30-tak godina pretopiti u Turke. Prije 30-tak godina gotovo da i nije bilo pravoslavki udanih za muslimane kao ni muslimanki udatih za pravoslavce. Sada je situacija drugačija. Muslimanke se i dalje ne udaju za pravoslavce ali se Crnogorke uveliko udaju za muslimane i rađaju im djecu. Ovaj segment njihovih problema si prenebregao…

  2. Stranci kupuju stanove u CG i izdaju ih po cijenama u inostranstvu. Tako je npr. i sa cijenama frizerskih usluga u njihovim salonima, pa nasi ljudi dizu cijene u svojim salonima jer “trziste diktira”.

  3. Očigledno je da muslimani žele sakriti ovu činjenicu stoga se javljaju pod imenima koja nijesu njihova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here