commons.wikimedia

Povodom 22 godine od NATO bombardovanja tadašnje Savezne Republike Jugoslavije, oglasila se i ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Prištini.

U postu na zvaničnom Tviter nalogu ove ambasade se navodi da je zadatak kosovske i srpske strane da “žrtve i njihove porodice imaju puni pristup pravdi i informacijama o sudbini svojih najmilijih“.

“Na 22. godišnjicu NATO intervencije, vlade Srbije i Kosova dužne su da osiguraju da žrtve i njihove porodice imaju puni pristup pravdi i informacijama o sudbini svojih najmilijih“, poručuju iz ambasade SAD na Kosovu.

5 COMMENTS

  1. NIŠTA VAM NE MOGU OPROSTITI, JOŠ ĆE MO RATOVATI!!! DO POSLEDNJEG METKA, A ONDA ZUBIMA AKO TREBA A TREBA. Ostali ste DUŽNI, A MI DUG NAMIRUJEMO… DECU VAM NEĆEMO OPROSTITI!!!!!!!!

    • Peđa ne balavi, koji poslednji metak kakvi zubi i kakvu krv spominješ, zar nije bilo već previše.

  2. Licemeri sizofremicarski djubrad oloska, nije demokratija ubijati djecu i nnihove roditelje i otimati Srpsku teritoriju! Znamo zasto ste bombardovali Srbiju zato sto hoćete pristup i kontrolu teritorije i zato što zelite rudno bogatstvo! Djubrad americka Vratit ce vam se sve to! Mi ne zaboravljami vase zločine, kosovo je SRBIJA………………..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here