ATAImages
Svetlana Ceca Ražnatović

Nakon što je albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo Javni servis Albanije (RTSH) zbog puštanja pesama  Svetlane Cece Ražnatović, oglasila se folk pevačica koja navodi da je u pitanju klasična manipulacija i da njene pesme oduvek šire isključivo ljubav.

Reakcija ovog tela usledila je posle žalbi da je u programu namenjenom manjinama emitovan spot Cece Ražnatović.

Ceca je iznenađena ovim dešavanjima i jasno ističe da nikada kroz svoju muziku nije slala političke poruke.

– Nisam čula da sam zabranjena u Albaniji. Smatram da muzika ne sme da ima granice i barijere. Bar je to pravilo kojim se vodim tokom svoje karijere duge više od trideset godina. Nikada kroz svoje pesme nisam slala bilo kakve političke poruke ili mržnju. Uvek je, i biće, sve zasnovano na ljubavnim porukama jer moje pesme spajaju ljude – kaže pevačica za “Blic” i dodaje:

– Što se tiče mog ličnog stava, patriota sam i volim svoj narod, pa ću uvek biti uz njega. I da se razumemo, to ne podrazumeva da nekog drugog mrzim ili da ne poštujem ljude koji su druge vere, boje kože ili nacije. To nisam ja. Ovde se radi o klasičnim manipulacijama. Zamoliću da moje ime ne mešaju u to, moja publika je šarenolika i tako će ostati. I pevaću mojoj publici gde god se ona nalazila i dok oni to bude želeli.

1 COMMENT

  1. Ja mislim da se politika svugdje miješa počelo od sporta pa do muzike.
    A najžalosnije je to što dok političari hrane ljude mržnjom ljudi nemaju šta za jest.
    Ali je bitno nekoga mrziti.
    Ja sam Albanac i slušam Cecine pjesme. ??????
    Iako sam ubjeđen da nemamo isto političko mišljenje ali ona je jako dobra pjevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here